Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Guardian" αυτά είναι:
Δερματικές αλλοιώσεις
Αποτελεί μία σπάνια δερματική αλλοίωση των ποδιών που άρχισε να εμφανίζεται σταδιακά. Σε αρκετές χώρες διαπιστώθηκε ότι άνθρωποι που παρατήρησαν ξαφνικά εξανθήματα στα δάχτυλα των ποδιών τους είχαν προσβληθεί από κορονοϊό, χωρίς μάλιστα να έχουν άλλα συμπτώματα. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "Covid Toe". Τα εξανθήματα έχουν κόκκινη ή μωβ απόχρωση και εντοπίζονται στην εξωτερική πλευρά του ποδιού ή κάτω από αυτό, ακόμα και ανάμεσα στα δάχτυλα. Τέτοια περιστατικά έχουν παρουσιαστεί και σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες, μικρά παιδιά και εφήβους.
Επιπεφυκίτιδα
Αποτελεί ένα σπάνιο σύμπτωμα μεταξύ των κρουσμάτων, που ουσιαστικά είναι κάποια ιικά σωματίδια που περιέχονται στα δάκρυα. Οφθαλμολογικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ότι η ιογενής επιπεφυκίτιδα μπορεί να προκληθεί από τη λοίμωξη του ανοσοποιητικού συστήματος ως μία δευτερογενής επιπλοκή, που μπορεί να υποδηλώνει ότι κάποιος έχει προσβληθεί από τον ιό. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, η επιπεφυκίτιδα αποτελεί ένα εκ των συμπτωμάτων, αφού θα πρέπει να συνοδεύεται και από άλλα, όπως ο πυρετός ή ο βήχας.
Αποχρωματισμός δέρματος
Σε έρευνα που έγινε στην Ισπανία παρατηρήθηκε ότι το 6% από 375 περιπτώσεις του κορονοϊού παρουσίασε αποχρωματισμό του δέρματος και νέκρωση του δερματικού ιστού, λόγω έλλειψης παροχής αίματος. Το δέρμα παρουσιάζει κόκκινα ή μωβ στίγματα σε διάφορες περιοχές ή ακόμη και να καταλάβουν ένα σημείο του δέρματος, δημιουργώντας μεγάλα σημάδια, ακόμη και σε μεγάλη έκταση του σώματος. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται σε μεγαλύτερους κυρίως ανθρώπους και δη σε πιο σοβαρές περιπτώσεις κορονοϊού, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι ισχύει πάντα, αφού παρατηρήθηκε και σε ανθρώπους που δεν χρειάστηκαν νοσηλεία.
Ζαλάδα/πονοκέφαλοι
Σύμφωνα με άλλη μελέτη, διαπιστώθηκε ότι το 36,4% από 214 ασθενείς στην Κίνα είχαν νευρολογικά προβλήματα, όπως η ζαλάδα και ο πονοκέφαλος. Αυτή η περίπτωση πάντως χαρακτηρίστηκε πιο σπάνια και ασυνεπής ως προς τον συσχετισμό της με τον κορονοϊό, πράγμα που υποστήριξε και ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Reading, ο οποίος είπε ότι "συμβαίνει μεν, αλλά δεν είναι αυτό που κάνει ο κορονοϊός. Τέτοιες νευρολογικές επιπλοκές ίσως επιβεβαιώνουν τη σοβαρότητα των επιπτώσεων του κορονοϊού, παρά μία μεμονωμένη περίπτωση για την οποία πρέπει να ανησυχούμε".
Μούδιασμα-Κάψιμο
Ακόμα μία περίπτωση την οποία ανέφεραν αρκετοί ασθενείς και η οποία φαίνεται να σχετίζεται με τον κορονοϊό. Μια ία τέτοια συνθήκη ενδεχομένως να αποτελεί ανοσολογική αντίδραση του ασθενούς στον κορονοϊό, παρά ένα κοινό σύμπτωμα:
"Είναι μία ανοσοαπόκριση που συμβαίνει. Τα κύτταρα του ανοσοποιητικού αντιδρούν έτσι σε αρκετές χημικές ουσίας, δημιουργώντας έτσι το αίσθημα του μουδιάσματος ή και του καψίματος σε αρκετές περιπτώσεις. Όσο αυξάνεται αυτή η αντίδραση, το αίσθημα γίνεται και πιο έντονο.