Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), με σχετική του ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για ένα λάθος που συνηθίζουν να κάνουν τις περιόδους των υψηλών θερμοκρασιών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «αν συνηθίζετε να αποθηκεύετε γάλα και αυγά στην πόρτα του ψυγείου σας, τώρα το καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχει έρθει η ώρα να τα μετακινήσετε σε πιο ψυχρά σημεία του ψυγείου (τα αυγά πάντα σε κατάλληλες προθήκες), όπως στο πίσω μέρος των εσωτερικών ραφιών. Και τα δύο αυτά τρόφιμα, πρέπει να παραμένουν, σε σταθερή θερμοκρασία (4 °C) για να παραμείνουν φρέσκα και ασφαλή για περισσότερο χρονικό διάστημα».
Η ανάρτηση του ΕΦΕΤ: