Υλικά
1 φλιτζάνι καστανό ρύζι
2 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών ή νερό (για το βράσιμο του ρυζιού)
1 φλιτζάνι φακές, καθαρισμένες και ξεπλυμένες
1 φύλλο δάφνης 4 φλιτζάνια νερό
4 φρέσκα κρεμμυδάκια,
το άσπρο και πράσινο μέρος
1 γλυκιά κόκκινη πιπεριά
μεσαίου μεγέθους κολοκυθάκια
½ φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη.
Εκτέλεση
Αφού βράσεις τις φακές, βράζεις και το ρύζι ξεχωριστά και μετά τα ενώνεις. Το κολοκυθάκι βράζει πιο γρήγορα οπότε καλό θα είναι να τα έχεις βράσει επίσης ξεχωριστά.
Ακολούθως ανακατεύεις όλα τα υλικά και... αυτό ήταν.